Liga 1

A câștigat 6 trofee cu Steaua și dă verdictul în conflictul dintre Becali și Armată: "Pentru mine, ea e adevărata Steaua"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 ianuarie 2017

În prezent la FC Rostov, fostul mijlocaș al roș-albaștrilor Andrei Prepeliță a comentat situația delicată de la Steaua. Jucătorul care a evoluat pentru Steaua între 2011 și 2015 consideră că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea echipei care a câștigat Cupa Campionilor în urmă cu 30 ani. 

"De la început vreau să spun că pentru mine aceasta este Steaua adevărată, nu că am jucat acolo, dar pur și simplu Steaua e continuatoarea acelei Stele care a câștigat Cupa Campionilor. Nu s-a oprit nicăieri parcursul echipei, echipa pur și simplu a rămas aceeași. Acest război a împărțit în două suporterii Stelei.

E normal ca lumea să nu vină la stadion în aceste condiții, dar cred eu că dacă s-ar ajunge la un consens și ar lăsa Steaua să continue, i-ar reprimi înapoi în Ghencea, lumea ar veni din nou la stadion.

Nu înțeleg ce vor cei de la Armată, nu-i înteleg. Steaua a plătit chirie la stadion, din ce știu eu plătea o chirie foarte mare, totul era ok, avea grijă de stadion, aveau echipă, suporterii știau doar de o echipă, Steaua București și care cred eu că e actuala echipă", a spus Prepeliță la TV Digi Sport. 

"Nu e ușor să construiești o echipă, apoi ca să construiești o echipă ca Steaua îți trebuie bani, Steaua tot timpul trebuie să fie în față, nu poți să construiești o echipă și să o ții în ligile inferioare și să te numești Steaua București.

Cred eu că domnul Gigi Becali a investit mereu și face bine. Asta a făcut bine fotbalului românesc și altor echipe, pentru că Gigi Becali a cumpărat jucători și a ajutat și fotbalul românesc și celelalte echipe și cred că nimeni nu contestă asta" Andrei Prepeliță

6 trofeea cucerit Prepeliță în perioada petrecută la Steaua: trei titluri, o Cupă, o Supercupă și o Cupă a Ligii. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.