Gimnastica

După ratarea de la Rio, Ponor se pregătește să revină și face o schimbare majoră: "De-asta nu am avut nicio finală la acest aparat"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 ianuarie 2017

După ce anul trecut a ratat o medalie olimpică la JO de la Rio, gimnasta Cătălina Ponor (29 de ani) a vorbit despre modul în care plănuiește să-și îmbunătățească exercițiile în 2017.

Ponor susține că lucrează pentru a avea și o a doua săritură și că a renunțat pentru un moment la exercițiile de la paralele.

"Nu am reuşit să fac paralele la Rio, aşa cum mi-am propus. Eu am lucrat fără palmiere, a fost foarte greu să concurez cu adversarele care aveau palmiere, iar înaintea concursului palmele mele erau ”rupte” din cauza magneziului şi am fost nevoită să renunţ. Aveam usturimi că mă durea şi în inimă parcă, durerea era prea mare şi am renunţat.

Aşa că, deocamdată, las deoparte paralelele, mă voi axa pe bârnă şi sol şi voi încerca să am a doua săritură. Nu am mai făcut niciodată asta, niciodată nu am avut două sărituri şi de aceea nu am putut avea vreodată o finală la acest aparat, pentru că aveam doar o săritură", a spus Cătălina Ponor pentru agenția News.ro.

După ce echipa României de gimnastică a ratat calificarea la Jocurile Olimpice, Federația Română de Gimnastică a desemnat-o pe Cătălina Ponor să participe în competiția individuală. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.