Campionate

VIDEO Zidanul de magie » Zidane a predat o lecție de tactică în meciul cu Sevilla, scor 3-0

Zidane, aruncat pe brațe după triumful din finala Ligii, a pierdut doar cu Atletico și cu Wolfsburg

Articol de Daniel Scorpie  —  Friday 6th of January 2017 12:00

La exact un an de la numirea pe banca ”galacticilor”, antrenorul francez a predat o lecție tactică Sevillei, prelungind la 38 de meciuri seria invincibilă în toate competițiile.

Pe 4 ianuarie 2016 prelua un Real în criză, substituindu-l pe Rafa Benitez. N-a pornit deloc timid, 5-0 cu Depor, și, contrar previziunilor, a reușit 6 succese în primele 7 jocuri.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Pariul nebunesc al lui Florentino Perez s-a transformat treptat însă în certitudine, iar Zidane are acum mai multe trofee decât înfrângeri pe banca albilor, care n-au mai pierdut de 9 luni, de la 0-2 cu Wolfsburg în Ligă!

"Real ne-a copleșit"

Al 38-lea meci din seria-record a fost o lecție tactică predată miercuri lui Sampaoli și Sevillei sale,  3-0 în turul "optimilor" Cupei.

Deși cu o apărare înjumătățită de absențele lui Ramos și Pepe, dar și fără tridentul BBC, madrilenii au rezolvat practic calificarea până la pauză. "Prima repriză a fost enormă", a explicat Zizou, completat onest de Sampaoli: "E prima oară când Real ne-a copleșit".

Starul serii pe "Bernabeu" a fost James Rodriguez, care a ținut să-i arate lui Zidane că merită să joace mai mult, columbianul reușind o "dublă". Un golazo cu stângul din afara careului și apoi un penalty ușor acordat și transformat precis, între care s-a intercalat reușita lui Varane cu capul.

54de jocuri are Zizou ca antrenor la Real, înregistrând 41 de victorii, 11 egaluri și doar 2 eșecuri

39de meciuri fără eșec e seria-record din fotbalul spaniol, deținută de Barca și ruptă de Zidane pe 2 aprilie 2016

3trofee are antrenorul Zidane la Real, Liga Campionilor, Supercupa Europei și CM al Cluburilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.