Liga 1

EXCLUSIV Dinamo reacționează după ce Gnohere s-a dus la Steaua » Ironii la adresa rivalei: "Asta e diferența! Ei nu vor avea ce avem noi"

Articol de Victor Vrînceanu  —  sâmbătă, 07 ianuarie 2017

Chiar dacă Steaua i-a adus pe Gnohere și Alibec și vrea să îi transfere pe Morais și Teixeira, Dinamo nu este impresionată de rivală.

Steliano Filip, unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Ioan Andone a comentat intențiile Stelei și i-a ironizat pe rivali, despre care a spus că niciodată nu vor putea să transfere o galerie ca a lui Dinamo.

"E clar că sunt fotbalişti foarte buni, însă Steaua întotdeauna a avut fotbalişti mari şi asta nu ne-a oprit. Oricum, Steaua nu va reuşi niciodată să transfere ce noi avem deja.

Peluza Cătălin Hîldan! (râde) Doar Dinamo Bucureşti! Diferenţa dintre Dinamo şi Steaua este că la noi suporterii ne susţin indiferent de rezultate, pe când la Steaua şi când era pe primul loc, tribunele au fost goale", a spus Steliano Filip pentru Gazeta Sporturilor.

"M-am aşteptat să batem la scor Steaua pentru că actuala echipă pe care o avem este cu adevărat puternică şi am devenit o familie, jucăm împreună, petrecem timp împreună, facem totul în echipă"
Steliano Filip

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.