Campionate

FOTO Surpriză pregătită de Real la meciul cu Granada, 5-0 » Ziua în care s-au reunit Baloanele de Aur

+5 Foto
Realul câștigătorilor. Ronaldo grăsuțul e singurul care râde

Articol de Theodor Jumătate  —  Sunday 8th of January 2017 12:00

Cristiano Ronaldo a prezentat ieri pe "Bernabeu" cel de-al 4-lea său Ballon d'Or alături de alți 5 câștigători ai trofeului care au jucat pentru Los Blancos.

Ieri, 71.184 de madrileni au venit pe "Bernabeu" pentru el, nu pentru meci. Au vrut să-l vadă pe Cristiano Ronaldo cu Balonul de Aur. Al patrulea său trofeu.

Premiat de Paco Gento

Când mai erau zece minute înaintea partidei cu Granada, Paco Gento, președintele de onoare al clubului blanco, unicul jucător cu 6 Cupe ale Campionilor câștigate (toate la Real), i-a oferit Ballon d'Or. Și lusitanul nu era singur.

Avea alături alte cinci legende ale albilor răsplătite cu cel mai important premiu individual din fotbal: doi francezi, Raymond Kopa (1958) și Zinedine Zidane (1998), portughezul Figo (2000), englezul Michael Owen (2001) și brazilianul Ronaldo (2002). Iar mesajele lui Fabio Cannavaro (2006) și Kaka (2007) pentru CR7 au fost proiectate pe tabela-ecran.

Atacă noul record: 40!

După sărbătoarea Cristiano, show-ul cu Granada. 4-0 la pauză (Isco 2, Benzema, din ofsaid, Ronaldo), 5-0 la final (Casemiro). Al 39-lea meci consecutiv fără înfrângere al Madridului antrenat de Zidane.

Performanța Barcelonei lui Lucho Enrique a fost egalată. Mai rămâne o singură barieră de depășit: dacă nu va pierde nici joi, la Sevilla, în returul "optimilor" Copei del Rey, atunci Realul va avea noul record.

17goluri a marcat Ronaldo în acest sezon: 11 în LaLiga, 4 la CM Cluburi și 2 în Champions

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.