Campionate

VIDEO Scandal după Villarreal - Barcelona » Pique, gest nervos către președintele Ligii! Arbitraje dezastruoase în Spania

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 ianuarie 2017

Barcelona a terminat la egalitate, 1-1 cu Villarreal, după un meci cu trei erori mari de arbitraj.

Centralul Iglesias Villanueva nu a acordat trei penalty-uri, pentru hențuri. Dintre acestea, două trebuiau dictate pentru Barcelona, la scorul de 1-0 pentru Villarreal.

VEZI AICI VIDEO

După meci, Pique, unul dintre cei mai vocali jucători ai Barcelonei, a avut un gest nervos către Javier Tebas, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal din Spania, un fan declarat al lui Real. Fundașul s-a oprit înainte de a intra pe tunelul către vestiare și a arătat cu degetul către tribuna oficială, unde era Tebas.

"Ai văzut? Da, tu, tu!" ar fi zis Pique după meci


Foto: Mundo Deportivo

La final, Pique a continuat să atace arbitrajele din Spania, lăsând să se înțeleagă că este de părere că arbitrajele sunt împotriva catalanilor.

"Au fost două hențuri clare. A fost și la Mascherano, dar contează și intenția. Cred în continuare ce am spus săptămâna trecută (n.r.:  Știm cum funcționează totul. Am văzut ce s-a întâmplat la Sevilla-Madrid...) și în fiecare săptămână îmi dau mai multe motive să cred asta.

Am jucat mai bine ca Villarreal și meritam să câștigăm. Meritam victoria. Campionatul nu este pierdut. Putem reveni", a spus Pique potrivit Mundo Deportivo.

arbitraj dezastruos în 2017

În acest început de an, arbitrajele din Spania au fost extrem de slabe, fiind mari erori în meciuri extrem de importante.

  • În meciul dintre Real Madrid și Sevilla, din Cupa Spaniei, 3-0, arbitrul a dictat penalty pentru madrileni, după ce Modrici a căzut în careu, fiind împins de colegul său, James Rodriguez
  • În meciul Real Madrid - Granada, 5-0, Benzema a marcat pentru 2-0 din ofsaid
  • În meciul Athetic Bilbao - Barcelona, 2-1, din Cupa Spaniei, arbitrul nu a dictat două penalty-uri pentru catalani, după faulturi asupra lui Pique și Neymar
  • În partida Villarreal - Barcelona, 1-1, centralul nu a dat 3 lovituri de pedeaspsă: două pentru Barca și unul pentru Villarreal
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.