Gimnastica

O vedetă printre vedete » Nadia Comăneci a fost în centrul atenției la Globurile de Aur

+3 Foto
Nadia și Sarah Jessica Parker

Articol de Roxana Fleşeru  —  Tuesday 10th of January 2017 12:00

Nadia Comăneci a participat ieri la festivitatea de decernare a Globurilor de Aur, iar actrița americană Sarah Jessica Parker a făcut o plecăciune în fața româncei.

Zeița de la Montreal a avut o săptămână plină de activități și întâlniri, care a culminat cu participarea la decernarea Globurilor de Aur, o gală în care se premiază cele mai bune filme și care precede Oscarurile.

Deși au trecut 41 de ani de la momentul în care Nadia a primit primul zece din istoria Jocurile Olimpice, ea încă mai este surprinsă de oamenii care-și amintesc de acele vremuri.

De data aceasta a fost Sarah Jessica Parker, cunoscută pentru rolul său din serialul "Sex and The City".  Actrița americancă a făcut o plecăciune chiar pe covorul roșu în fața Nadiei.

"O, Doamne! Woow! Nu cred că există o imagine mai reprezentativă a deceniului acela decât faptul că te-am văzut pe tine. Acea față perfectă și frumoasă din care nu răzbătea nimic. Erai perfectă. În numele tuturor americanilor care nu au ocazia să spună asta: Mulțumesc! E o plăcere să te cunosc", i-a spus Sarah Jessica Parker Nadiei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.