Liga 1

Vești bune pentru Miriuță: CFR Cluj bifează două supertransferuri!

Articol de Vlad Ispas  —  Tuesday 10th of January 2017 12:00

Miriuță a mărturisit că echipa sa este aproape de a-i semna pe Claudiu Bumba și Ciprian Deac.

Clujenii sunt pe punctul de a bifa unele dintre cele mai importante transferuri din fotbalul românesc în această iarnă. Speculațiile s-au adeverit, iar tehnicianul grupării din Gruia a vorbit despre negocierile cu Ciprian Deac, 30 de ani, și Claudiu Bumba, 23 de ani, care sunt foarte aproape de a semna cu ardelenii.

"Dacă Cipri își rezolvă problemele cu privire la rezilierea contractului, cel mai probabil va veni la CFR. Își dorește să vină, ne-am întâlnit la Cluj în vacanță, iar cu el ne-am întări lotul foarte tare. Aș avea mare nevoie de ajutorul lui. Bumba mi-a spus și el că își dorește să joace doar la CFR în România, că vrea să lucreze cu mine. Sper ca în zilele irmătoare să se poată realiza acest transfer", a declarat Vasile Miriuță pentru cjsport.ro.

Ciprian Deac s-a transferat de la CFR Cluj în iunie 2015, în Kazahstan, la Aktobe. Din ianuarie 2016 a semnat cu Tobol Kostanay, din aceeași țară, însă mijlocașul ar vrea să revină la Cluj, unde locuiește familia sa.

Bumba a hotărât să-și rezilieze angajamentul cu israelienii de la Hapoel Tel Aviv în această iarnă și ar vrea să evolueze în Liga 1 până în vară, când va încerca o nouă experiență în străinătate.

1.700.000 €este valoarea estimată a celor doi fotbaliști

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.