Liga 1

Remaniere de lot pentru una dintre formațiile care luptă la play-off » Două veniri, patru plecări

Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor

Articol de Ionuţ Tăbultoc  —  marţi, 10 ianuarie 2017

FC Botoșani este una dintre cele mai active formații românești în această perioadă de transferuri. De la echipa antrenată de Leo Grozavu au plecat deja patru jucători și au venit alți doi.

Cel mai important transfer reușit de botoșăneni este portarul adus de la Dinamo, Alberto Cobrea, care a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate. (detalii AICI)

Un alt jucător care se va alătura lotului lui Leo Grozavu este mijlocașul de 24 de ani Alin Cârstocea, care a jucat în prima parte a sezonului pentru ACS Poli Timișoara. Cârstocea a semnat un contract valabil pentru 3 ani.

Pe de altă parte, FC Botoșani s-a despărțit de fundașul central Alexandru Ichim (27 de ani), care și-a reziliat contractul și de mijlocașul Victoraș Astafei (29 de ani), se va transfera probabil în SUA sau Malaezia.

Zilele trecute au fost confirmate alte două plecări din trupa lui Grozavu: golgeterul Istvan Fulop s-a transferat la Diosgyori VTK, iar Matulevicius a semnat cu echipa la care antrenează Mircea Rednic, Mouscron.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.