Campionate

Ronaldo, rănit de ironia lui Owen » Brazilianul a reacționat după ce englezul a râs de greutatea lui: "Mă sperie lucrul ăsta"

foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 11 January 2017

Gluma lui Michael Owen la adresa brazilianului Ronaldo n-a fost gustată de cel supranumit "Il Fenomeno". Cei doi s-au întâlnit pe "Santiago Bernabeu", la un eveniment organizat de clubul Real Madrid în care Cristiano Ronaldo a prezentat Balonul de Aur câștigat în acest an alături de foști jucători emblematici ai clubului, precum Zinedine Zidane, Luis Figo și Michael Owen.

Englezul a postat o fotografie de grup pe contul de twitter cu un comentariu care a stârnit reacții diverse: "Credeam că eu m-am mai îngrășat. Asta până l-am văzut pe fostul meu coleg Ronnie!"

Brazilianul nu a reacționat imediat, dar a comentat în cele din urmă în presa din țara natală despre comentariul lui Owen: "Nu am vorbit cu el după ce a postat acel mesaj pe twitter, dar mă sperie importanța dată greutății mele în lumea în care trăim. Greutatea mea continuă să fie importantă. Sincer, nu știu de ce e atât de importantă", a spus Ronaldo.

Fost coleg cu "Il Fenomeno", Roberto Carlos a condamnat și el mesajul lui Owen: "Nu-mi prea plac genul ăsta de glume. Serios, sunt foarte bun prieten cu Ronaldo... Când văd o asemenea glumă nu prea îmi place. Trebuie să avem grijă de Ronaldo. Ceea ce contează la Ronaldo e inima lui mare, nu are importanță cum greutatea".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.