Liga 1

Își ia Steaua mijlocaș brazilian? "Cred că aș face față"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 ianuarie 2017

Forma bună a brazilianului Eric de Oliveira a atras atenția echipelor importante din Liga 1 și au apărut zvonuri referitoare la un transfer al mijlocașului ofensiv de 31 de ani. 

Acesta spune că deocamdată nu a fost căutat de reprezentanții Stelei, dar consideră că ar face față la echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf în cazul unui transfer. 

"Eu vreau să joc acolo unde sunt dorit. Deocamdată nu m-a căutat niciun club, așa că nu aș dori să vorbesc despre Steaua. Mie nu îmi este frică de presiune, este normal ca la echipele mari să existe o presiune, nu există timp de acomodare, dar nu îmi este teamă și cred că aș face față.

Chiar dacă la Steaua există această problemă cu Armata, nu cred că schimbă ceva: Steaua rămâne Steaua. Eu am o hârtie de la club că pot pleca liber în acest moment doar în străinătate. Încă nu știu ce voi face, mai am contract până în iunie și trebuie să-l respect", a spus Eric pentru TV Digi Sport.

Eric ar putea fi o opțiune pentru Steaua, mai ales că roș-albaștrii au un conflict cu Astra și este puțin probabil ca giurgiuvenii să accepte o ofertă pentru Teixeira, jucător dorit de Steaua pe acel post.

19 meciuria jucat Eric în acest sezon de Liga 1 pentru Gaz Metan, reușind un gol și 7 pase decisive

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.