Liga 1

Dinamo l-a vrut pe Marius Constantin, dar i-a pus pe masă un contract mai mic ca la ASA: "Mă jigniți cu oferta asta!"

Articol de Victor Vrînceanu  —  Thursday 12th of January 2017 12:00

"Spartanii" din Ștefan cel Mare au fost refuzați de "Spartanul" Rapidului, Marius Constantin.

Fundașul central în vârstă de 32 de ani care evoluează acum pentru ASA Tg. Mureș a fost sunat de curând de antrenorul "câinilor", Ioan Andone, pentru a veni la Dinamo. Oferta "câinilor": un salariu lunar de 4.000 € și niciun ban la semnătură!

Deși Marius are o relație foarte bună cu Andone și situația financiară de la Târgu Mureș nu este una roză, fostul mare stoper al Giuleștiului a refuzat pe loc oferta roș-albilor: "Nea Ando, mă jigniți cu oferta asta. Eu am la ASA 6.000 € pe lună și chiar dacă intră banii mai greu, până la urmă îi iau. Nu e posibil ca Dinamo să îmi facă o ofertă inferioară, e rușinos. Dacă veniți cu o ofertă cel puțin egală cu salariul de la ASA, discutăm".

La fel și cu Cernat

În ultima perioadă, lui Dinamo i-a fost luată fața în discuțiile cu jucătorii chiar și de echipe din subsolul clasamentului. Pe lângă refuzul lui Constantin, acum două zile, Florin Cernat și-a prelungit contractul cu FC Voluntari, după ce în prealabil a discutat cu Dinamo. Deși s-au purtat mai multe runde de negocieri, și de această dată "câinii" au fost refuzați din cauza unei oferte financiare ilare. Aceștia i-au oferit lui Cernat un salariu de 6.000 € pe lună. Adică cu 2.000 € mai puțin decât câștigă acesta la formația din Ilfov.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.