Liga 1

O glorie a Stelei știe care e problema cu achizițiile iernii: "Alibec și Gnohere nu pot face asta, iar Reghe nu va schimba sistemul de joc"

FOTO: steauafc.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 ianuarie 2017

Fostul mare jucător stelist Ilie Dumitrescu e de părere că noile achiziții ale Stelei, Alibec și Gnohere, nu pot evolua în același timp la formația roș-albastră.

"Nu cred că Reghe va schimba sistemul de joc, astfel încât să joace cu doi atacanți. Alibec este un număr 9. El este un jucător care protejază foarte bine, intră și în combinații, mie mi se pare un vârf complet. Steaua a luat doi jucători importanți pe poziția de vârf.

Gnohere și Alibec nu sunt jucători care să joace în părțile laterale. Eu cred că nu vor juca împreună. Eu nu cred că Reghe va juca cu doi atacanți.

Dacă Reghe va reuşi să joace cu cei doi, va fi un lucru extraordinar. Dar asta înseamnă să pierzi din forţa liniei de mijloc, să ai probleme când pierzi mingea. E important să ai doi jucători în duel cu fundaşii adverşi, dar e nevoie şi de un joc elaborat pe laterale.

Nu îţi mai permiţi să joci cu un închizător şi un jucător tehnic. Ai nevoie de doi jucători care să îţi acopere axul central. Sunt Pintilii şi Ovidiu Popescu, ultimul cred că va rămâne un punct fix. E nevoie de un joc activ pe benzi ca să îţi pună în valoare cei doi atacanţi" Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.