Campionate

Mutare surprinzătoare! Un fost galactic este ultimul antrenor ajuns în Premier League

+2 Foto
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Tibi Demeter  —  joi, 12 ianuarie 2017

Swansea City a ajuns la un acord cu fostul jucător al lui Real Madrid, Chelsea şi Paris-Saint Germain, Claude Makelele, pentru postul de antrenor secund.

Makelele, 43 de ani, va lucra împreună cu Paul Clement, noul antrenor al lui Swansea pentru a putea menţine echipa galeză în Premier League.

Fostul mijlocaş a semnat un contract până la finalul sezonului şi este aşteptat să-şi facă debutul sâmbătă împotriva lui Arsenal.

"Sunt foarte fericit să fiu aici şi sunt fericit să încep munca la Swansea. Paul este mentorul meu. El m-a învăţat o mulţime de lucruri în perioada în care am lucrat cu el", a spus Makelele.

"Când am auzit că s-a întors în Premier League, l-am sunat şi l-am întrebat dacă pot să-l ajut la Swansea. Paul mi-a oferit şansa să mă întorc în Premier League şi sunt foarte mândru deoarece mi-a lipsit cu adevărat", a adăugat francezul.

În cei 20 de ani de carieră ca şi fotbalist, Makelele a câştigat Ligue 1, La Liga, Premier League, Champions League şi a pierdut finala Cupei Mondiale din 2006 cu Franţa.

Francezul a mai lucrat cu Paul Clement în perioada 2011-2013 şi vor încerca să salveze echipa galeză de la retrogradare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.