Campionate

VIDEO + FOTO L-au pus la respect pe Messi! Record în ultima secundă! Real s-a calificat în sferturile Cupei Regelui după un meci NEBUN cu Sevilla

+4 Foto
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 ianuarie 2017

Real Madrid s-a calificat cu ceva emoţii în sferturile Cupei Regelui Spaniei, după ce făcut 3-3 cu Sevilla. Elevii lui Zidane au 40 de meciuri fără înfrângere, un record absolut în Spania!

După ce au câştigat cu 3-0 în tur, madrilenii au fost conduşi cu 1-0, după autogolul lui Danilo, în minutul 10. Asensio a egalat în minutul 48, dar în minutul 53, Jovetici a marcat primul gol pentru Sevilla şi a făcut 2-1.

Elevii lui Sampaoli au continuat să atace şi să aibă ocazii mari, iar în minutul 77, Iborra a făcut 3-1 şi a adus speranţele pentru fani. Pe final, Real a găsit forţa de a marca de două ori. Ramos a marcat din penalty, în minutul 83, iar în minutul 90+3, Benzema a marcat după o acţiune individuală.

Vezi AICI video

După acest egal, Real Madrid ajunge la 40 de meciuri consecutive fără înfrângere, în toate competiţiile, şi depăşeşte recordul Barcelonei, de 39 de meciuri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.