Diverse

O nouă condamnare pentru Gheorghe Ștefan » "Pinalti" și-a recunoscut vinovăția

Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 ianuarie 2017

Fostul primar din Piatra Neamț și conducător al clubului Ceahlăul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul privind finanțarea ilegală a Partidului Democrat Liberal, informează Agerpres.

Fostul primar și-a recunoscut vinovăția și a încheiat un acord cu procurorii DNA pentru cei trei ani de detenție și interzicerea, pentru următorii trei ani de după executarea pedepsei, a unor drepturi: de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice, de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat și de a ocupa o funcție sau de a exercita o profesie ori de a desfășura o activitate, de natura aceleia de care s-a folosit, pentru săvârșirea infracțiunilor.

Fostul conducător al Ceahlăului este în închisoare, după ce în urmă cu câteva luni a fost condamnat definitiv la 6 ani de închisoare cu executare în "Dosarul Microsoft" (detalii AICI).

În momentul în care acordul de recunoaștere a vinovăției din dosarul privind finanțarea ilegală a PDL va rămâne definitiv, Gheorghe Ștefan va putea cere contopirea pedepselor și eliberarea condiționată, notează Digi24.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.