Liga 1

Dinamo e pe cale să-și piardă cel mai în formă jucător + Ce se întâmplă cu transferul lui Gabi Torje: "El vrea să vină"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 13 January 2017

Vali Lazăr (27 de ani) a marcat 7 goluri în 19 meciuri în Liga 1 în acest sezon pentru Dinamo și e unul dintre cei mai în formă jucători ai "câinilor".

Evoluțiile sale foarte bune din acest sezon l-au propulsat în atenția echipelor din Qatar, iar Ionel Dănciulescu, directorul general al alb-roșiilor, a explicat în ce stadiu e transferul jucătorului.

"Există interes pentru Vali Lazăr din Qatar. E o ofertă concretă. Cei de acolo îl doresc împrumut, apoi transfer definitiv. Nu știu dacă va pleca. Rămâne de văzut. Mâine voi sta de vorbă cu el. Dacă e o ofertă bună pentru club și pentru jucător, atunci probabil va pleca. E puțin dacă vor să dea 300.000 de euro pe el. Dar, dacă va pleca, trebuie să găsim o altă soluție", a declarat Dănciulescu la TV Digi Sport.

Dănciulescu a comentat și eventualul transfer al lui Gabi Torje de la Terek Grozny: "E complicat să-l luăm pe Gabi Torje. El vrea să vină, noi îl dorim, dar e problema salariului. El are un salariu de un milion și ceva de euro pe an. E complicat să-l aduci în situația asta. Cei de la Terek nu vor să-i plătească salariul, iar el nu poate renunța la atâția bani".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.