Liga 1

Reghe, mai ești în Turcia? :) Singurele imagini cu antrenorul Stelei sunt din momentul plecării

Articol de Liviu Manolache  —  Saturday 14th of January 2017 12:00

Singurele imagini cu antrenorul Stelei în 2017 au fost filmate în momentul în care echipa a plecat spre Belek.

Steliștii bifează astăzi o săptămână de antrenamente pe teritoriul Turciei, iar în fiecare zi pe pagina de Facebook a clubului sunt postate imagini de la pregătirea jucătorilor.

Secunzii Toni Petrea, Cristi Țermure și Florin Tene sunt prezenți în toate ipostazele de la ședințele de pregătire, în timp ce dau indicații, se plimbă pe teren pentru a observa evoluția jucătorilor, dar se și implică activ în executarea exercițiilor.

La fel și preparatorii Marian Lupu și Horea Codorean. În schimb, în zecile de minute video urcate pe rețelele de socializare nu apare antrenorul Laurențiu Reghecampf. Aceeași situație și în fotografiile de pe Instagram. Lupu, Țermure, Tene, masorii, chiar și Marius Ianuli sunt surprinși în imagini, dar antrenorul principal nu.

În ultima perioadă, Gazeta a mai publicat mărturiile jucătorilor care dezvăluiau faptul că Reghecampf lipsea inclusiv de la ședințele de pregătire de la București, antrenamentele fiind conduse de Toni Petrea, mâna dreaptă a "principalului" de 41 de ani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.