Liga 1

Budescu a refuzat o ofertă URIAȘĂ pentru a juca la Astra » Fotbalistul a luat decizia în ultimul moment

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 14 January 2017

Constantin Budescu este liber de contract după despărțirea de Dailan Yifang și este dorit de Astra, Steaua, Karabukspor și Steaua Roșie Belgrad.

O situația asemănătoare s-a petrecut și în vară, când jucătorul urma să fie împrumutat de chinezi, iar Steaua și Astra se luptau pentru semnătura lui. Impresarul Bogdan Apostu a dezvăluit că mijlocașul de 27 de ani a avut o ofertă foarte mare și din Moldova, de la Sheriff Tiraspol, dar a refuzat-o în ultimul moment pentru a juca la Astra.

"Înainte cu câteva săptămâni să semneze cu Astra, ne înțeleseserăm cu Sheriff Tiraspol, pe un salariu mare. Erau şi biletele de avion luate. În ultimul moment, Budescu a refuzat să mai plece pentru că avea o accidentare. Și cu 3-4 ore înainte de a zbura, Budescu a refuzat să mai plece pentru că nu putea să se antreneze pentru calificarea de Champions League. A spus asta în ultimul moment.

Chinezii erau dispuși să-l împrumute în Moldova pentru că erau aceleași condiții ca la Astra, din punctul lor de vedere. Doar că la Sheriff ar fi câștigat dublu față de Astra. A preferat să rămână acasă pentru că oricum primea o sumă foarte mare de la chinezi.

Sheriff îi dădea un salariu pe care nicio echipă din România nu și-ar permite să i-l ofere", a spus Apostu la TV Digi Sport.

Budescu a jucat 21 de meciuri în acest sezon și a marcat 6 goluri pentru Astra, oferind și 6 pase de gol.

1.000.000 €este cota lui Budescu, potrivit transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.