Liga 1

Prima reacție a lui Andone după plecarea lui Lazăr: "Asta trebuie să știți" » Ce mesaj are pentru conducere: "E mare nevoie"

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 15 ianuarie 2017

Așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate, Dinamo l-a împrumutat pe Vali Lazăr în Qatar, la Al Sailiya, pentru 200.000 de euro.

Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a vorbit în exclusivitate pentru GSP.RO despre plecarea mijlocașului lateral și le cere șefilor să îi aducă urgent un fundaș central.

"Am aflat ieri seară de oferta pentru Lazăr. Cred că era prea bună pentru el ca să o refuze. Să știți că s-a dus la o echipă bună. Îl va ajuta și faptul că e Dragoș Grigore acolo. Totuși, cred că își închide șansele de a juca la națională.

Acum trebuie să vedem ce transferuri vom face și noi. Adi Mutu a venit cu câteva propuneri. Eu vreau în primul rând un fundaș central. Sper ca transferul să se facă și jucătorul să vină în Spania. Am soluții, nu mă plâng, dar repet, vreau un fundaș central ", a spus Andone pentru GSP.RO.

Dinamo a plecat azi în Spania, la Estepona, unde va sta în cantonament până în perioada 15-29 ianuarie.

"Câinii" au amicale cu Tianjin Teda (China), Braunschweig (liderul din Zweite Bundesliga), FC Zurich (fosta adversară a Stelei din Europa League) și Videoton (Ungaria).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.