Liga 1

EXCLUSIV // GALERIE FOTO Armata a reînființat echipa de fotbal! CSA Steaua renaște în zăpadă: reportaj GSP de la antrenamentul supervizat de Lăcătuș. "Suntem ca Nottingham Forest"

+10 Foto
Lăcătuș supervizează toate mișcările copiilor / foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 ianuarie 2017

Armata a reînființat echipa de fotbal, deocamdată cu juniori. CSA anunţă că peste o jumătate de an va avea echipă și de seniori. Lăcătuș și Bumbescu au început munca în Ghencea acoperită de zăpadă, cu gândul la Forban.  

Până la un răspuns din instanţe, Ghencea s-a repopulat cu fotbaliști, deocamdată doar cu juniori. Și cu glorii, cu oameni ai locului, ei înșiși embleme pe care Armata le-a lipit peste club ca să-și declare legitimitatea. 

Gazeta a asistat la un antrenament al puștilor de la CSA Steaua.

Adrian Bumbescu este cel care  conduce juniorii 2001, iar Lăcătuș e director tehnic, un fel de supervizor la Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Noua Steaua. Sau vechea. Toată lumea așteaptă ca judecătorii să stabilească.

Puștii au început alergările în zăpadă și trag tare în sală, iar din februarie vor urca la Forban, legendara bază sportivă a "militarilor".

Citește REPORTAJUL INTEGRAL din paginile 2-3 și interviul cu Bumbescu din 4-5 în zori la chioșc sau online - AICI - în Gazeta digitală!

"La 16 ani, ei n-ar trebui să-și facă probleme în care ligă joacă. Dacă muncesc, pot să progreseze, alături de cei care vor mai veni. Și să promovăm an de an. Liga a patra, liga a treia, liga a doua. Și atunci, mare bătaie să intrăm în prima ligă! Suntem ca Nottingham Forest! Ha-ha-ha!"Adrian Bumbescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.