Stranieri

VIDEO Uragandone » Andone i-a impresionat pe spanioli la meciul cu Villarreal: ”A predat o lecție”

Execuția acrobatică a lui Florin a fost momentul serii la La Coruna // Foto: La Voz de Galicia

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 16th of January 2017 12:00

Andone a fost ca o furtună ofensivă pe El Riazor. ”Românul a predat o lecție despre cum trebuie să se miște un vârf”, l-a lăudat Marca. Bara i-a negat un golazo din semifoarfecă!

Florin Andone e mai bun de la un meci la altul. Și, după aproape un tur, i-a cucerit deja pe fanii lui Deportivo, care l-au aplaudat sâmbătă în picioare, în momentul înlocuirii. Vârful român făcuse 83 de minute excepționale chiar contra echipei care l-a lansat în fotbalul spaniol, 0-0 cu Villarreal.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Doar golul i-a lipsit"

"Andone nu se odihnește niciodată. Deportivo a avut un protagonist deasupra tuturor. Florin a dat o lecție despre cum trebuie să se miște un atacant. A adus la disperare defensiva «Submarimului Galben» și doar golul i-a lipsit. Chiar îl merita, fiind un negru coșmar pentru fundașii lui Garitano", l-a elogiat cotidianul Marca.

Și cât de aproape a fost de un golazo în minutul 60! Servit perfect de Borges cu o centrare, a reluat din semifoarfecă, de la 10 metri. În bară, din păcate! AS l-a ales El Dandy, remarcând că "stâlpul porții lui Asenjo l-a lăsat pe Andone fără premiu", iar ziarul local La Voz de Galicia i-a dat nota 8, cea mai mare: "O amenințare constantă pentru poarta oaspeților".

"Dacă Colak e eleganța, Andone reprezintă ferocitatea la Depor. Până să se deschidă umbrelele pe El Riazor, Florin a provocat tunete și fulgere și a încins tibiile în careul lui Villarreal"
Marca, ziar spaniol

"Deportivo are fotbaliști de mare calitate, în frunte cu Andone, care a arătat o forță extraordinară"
Manu Trigueros, mijlocaș Villarreal

6șuturi la poartă a trimis Andone în 83 de minute jucate cu Villarreal, din care jumătate cadrate

3stele a primit atacantul român în Marca. Numai Asenjo, portarul lui Villarreal, a fost notat la fel

6 goluri are Florin în 18 meciuri la Deportivo în campionat, peste un sfert din reușitele galicienilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.