Liga 1

Anunț bizar pe pagina oficială a Astrei: "Și-a reziliat contractul"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 15 ianuarie 2017

Constantin Budescu a devenit liber de contract după despărțirea de Dailan Yifang și s-a alăturat lotului Astrei în cantonamentul din Cipru, dar nu este clar dacă va continua la campioana României.

Pe pagina oficială a Astrei a apărut un comunicat ambiguu, în care se anunță faptul că Budescu și-a reziliat contractul cu chinezii de la Dailan Yifang și că s-a alăturat lotului condus de Marius Șumudică, dar nu se precizează nimic referitor la o înțelegere între atacantul de 27 de ani și giurgiuveni.

De altfel, chestionat cu privire la situația lui Budescu, nici Șumudică nu a oferit un răspuns concret și a spus doar că este singurul transfer pentru care a intervenit.

"Nu știu exact ce să spun, cred că s-a înțeles cu conducerea, a ajuns în seara asta, l-am văzut la masă și am vorbit puțin cu el. De mâine intră în programul normal de pregătire. E clar că era cel mai bun număr 10 pentru noi. 

E jucătorul care știe ce înseamnă Astra, este respectat de grup. A marcat cu Steaua, a dat pasă de gol cu Gaz Metan, a terminat prima parte a campionatului foarte bine. N-ați văzut că tot ce fac nu fac bine la echipa asta? Este singurul transfer la care m-am implicat", a spus Șumudică la TV Dolce Sport.

În această iarnă, Budescu a mai avut oferte și de la Steaua și Steaua Roșie Belgrad. Dacă sârbii au anunțat deja că au ieșit din cursa pentru semnătura atacantului, Gigi Becali a fost surprins să afle azi că jucătorul s-a alăturat cantonamentului Astrei.

"Nu știam că pleacă în Cipru. Înseamnă că semnează cu Astra dacă pleacă acolo. Să fie sănătos. Eu am mai vorbit cu el și a zis că îmi dă un răspuns în 2-3 zile. Ce să spun? Să fie sănătos dacă a semnat cu Astra" Gigi Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.