Liga 1

Un idol al galeriei steliste se gândește la revenire: "Îmi e dor de Steaua! Ce am trăit acolo nu se compară cu nimic"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 ianuarie 2017

Claudiu Keșeru, unul dintre cei mai buni atacanți ai Stelei din ultimii ani, a vorbit pe contul său de facebook despre o posibilă revenire la echipa roș-albastră.

Atacantul lui Ludogoreț a mărturisit că se gândește cu nostalgie la perioada petrecută la Steaua și a dezvăluit că dacă s-ar ivi ocazia, nu ar refuza o ofertă de la echipa lui Becali.

"Aș reveni, dar depinde de circumstanțe. Dacă pe viitor se ivește posibilitatea de a reveni la Steaua, voi profita de această situație. Îmi este dor de Steaua și mai am momente în care mă uit la filmulețele din acea perioadă.

Vorbeam și cu Sânmărtean și suntem puțin nostalgici după acea perioadă. Am trăit la Steaua niște momente extraordinare și nu se pot compăra cu nimic în lume. În momentul de față este foarte greu să revin. Patronul de la Ludogorets cere foarte mulți bani pentru mine", le-a spus Keșeru fanilor de pe facebook.

În această iarnă, Steaua i-a adus pe Alibec, 25 de ani, și pe Gnohere, 29 de ani. Keșeru, 30 de ani, a avut un an 2014 excelent la Steaua, având 28 goluri în 48 de meciuri. A contribuit la succesele Stelei și a fost transferat pentru 2,3 miilioane de euro la Al Gharafa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.