Liga 1

EXCLUSIV Război total la Steaua '86! Duckadam face declarații incendiare în Gazetă: "Pițurcă nu vine dintr-un motiv incredibil la petrecerea de 7 mai! Mi se pare josnic ce face cu Steaua Armatei"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 ianuarie 2017

În ediția de azi a Gazetei Sporturilor, Helmuth Duckadam, fostul mare portar al Stelei '86, ia poziţie în războiul cu CSA şi îl arată cu degetul pe Victor Piţurcă, pe care îl acuză că "e unul dintre susţinătorii strategiei prin care Becali să fie deposedat de echipă".

"M-a deranjat atitudinea unor oameni care după 2003 au câștigat zeci și sute de mii de euro fără să-i deranjeze că Steaua este a lui Becali, fără să-i deranjeze că palmaresul și numele sunt în altă parte.

Acum, după 13 ani, timp în care Steaua a făcut cinste fotbalului românesc, vii tu și vrei să o distrugi numai ca să nu mai fie a lui Becali! Mi se pare josnic! Cum la fel mi se pare şi când spune că domnul Becali a şantajat antrenorii tineri.

Vreau să-i amintesc domnului Pițurcă comportamentul lui față de Ștefan Iovan, când acesta nu a vrut să demisioneze împreună cu el de la echipa națională și a rămas să lucreaze cu Răzvan Lucescu. După trei ani, la un eveniment la care am participat la Casa Armatei, mai mulți colegi au reușit să-i împace și să-l facă să vorbească din nou cu Ștefan Iovan.

Un alt exemplu, cât de coleg a fost cu noi Pițurcă este faptul că a fost o singură dată la aniversarea noastră de 7 mai la Cheile Grădiștei. Motivând după aceea că nu suntem la nivelul lui de cultură și că pe deasupra suntem și niște bețivi!", a spus Duckadam pentru Gazeta Sporturilor.

Interviul integral, de 3 pagini, poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală, de unde puteți afla cum a refuzat Pițurcă să îl ajute pe Duckadam, când acesta avea nevoie de bani pentru operație. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.