Liga 1

Ca pe vremea Științei » CSU împrumută strategia lui Nețoiu! Propunere pentru Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 16 January 2017

Dinamo este în căutarea unui fundaș central, iar "câinii" ar putea transfera din Liga 1.

Fundașul central al oltenilor, Stephane Acka, a fost propus de diverși agenți celor de la Dinamo, mai ales că ivorianul a intrat în ultimele 6 luni de contract și nu și-a dat acordul pentru a semna prelungirea cu CSU.

800.000 €este cota lui Acka potrivit transfermarkt.de

Fotbalistul de 26 de ani are 4.000 de euro pe lună în Bănie, iar oficialii clubului i-au oferit dublu, însă africanul vrea să-și mențină opțiunile deschise, așteptând oferte din străinătate. Craiova ar fi de acord să obțină acum aproximativ 250.000 de euro pentru jucător.

SE ADAUGĂ LISTEI JUCĂTORILOR FC U CRAIOVA

Dacă va ajunge la Dinamo, Acka se înscrie într-un trend pe care Nețoiu l-a implementat cu de la sine putere în Bănie pe vremea FC U Craiova.

Claudiu Niculescu a venit înainte de sezonul 2001-2002, iar atacantul a fost urmat de "lotul Nețoiu", venit în 2002: Dan Alexa, Cosmin Bărcăuan, Flavius Stoican, Ovidiu Burcă, Ciprian Danciu, Ștefan Preda, Cornel Frăsineanu și Ștefan Grigorie.

Ulterior, înainte de sezonul 2005-2006, alți jucători de la Craiova au venit la Dinamo: Mihăiță Pleșan, Mariko Dauda, Adnan Guso și Cosmin Moți.

După aceea, Adrian Mititelu a oprit vânzarea de jucători către Dinamo, dar a dat în schimb fotbaliști la Steaua (Andrei Ionescu, Mihai Costea).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.