Tenis

Ilie Năstase, sfat pentru Simona Halep după eliminarea de la Australian Open: "Ar trebui să se retragă"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 ianuarie 2017

Ilie Năstase a analizat eliminarea Simonei Halep de la Australian Open, după ce românca a fost învinsă încă din primul tur de americanca Shelby Rogers, scor 3-6, 1-6.

Fostul tenisman este de părere că Halep ar trebui să ia o pauză pentru o perioadă și să se concentreze pe sănătate. Totuși, Ilie Năstase nu a criticat rezultatul Simonei și a susținut că românca a fost eliminată de o jucătoare bună din circuit.

"A fost un rezultat surpriză, însă a jucat cu o sportivă bună. S-a întors roata acum. Când nu era bine clasată, încerca ea să le bată pe cele mai bune și să urce, acum toate vor să o învingă pe ea.

Acum Simona ar trebui să se retragă puțin, să aibă grijă de sănătate, de fizic, dar este căutată încă să joace la turnee. E greu să joci în fiecare saptămână și să nu te accidentezi", a spus Ilie Năstase la TV Sport ro.

 "Cred că e prima oară când spun asta, că din cauza durerii n-am putut face mare lucru. S-ar putea să nu joc o perioadă. Vreau doar să mă fac bine, pentru că genunchiul e foarte sensibil" Simona Halep, la finalul meciului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.