Tenis

Turneu de coșmar » Alte două românce au fost eliminate de la Australian Open, una dintre ele a fost învinsă de locul 189!

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 17 January 2017

Monica Niculescu și Ana Bogdan au fost eliminate de la turneul de la Australian Open.

Monica Niculescu, locul 32 WTA, a pierdut în mod surprinzător, în fața rusoaicei Anna Blinkova, locul 189 WTA, scor 2-6, 6-4, 4-6, după două ore și 17 minute.

În primul set, românca și-a pierdut de trei ori serviciul și a făcut doar un rebreak, insuficient pentru a reveni. În partea a doua, Niculescu a făcut două break-uri și a reușit să împingă meciul în setul decisiv. Din păcate, rusoaica a jucat mai consistent și a făcut două break-uri, reușind să se impună.

Ana Bogdan, locul 125 WTA și venită din calificări, a pierdut categoric cu Elena Vesnina, locul 18 WTA, scor 5-7, 2-6. De-a lungul partidei, românca și-a pierdut de 5 ori serviciul și chiar dacă a făcut două break-uri în setul 1, nu a putut să împingă duelul în 3 seturi.

Sorana Cîrstea și Irina Begu sunt singurele românce rămăse în competiție și vor juca la noapte contra Carlei Suarez Navarro, respectiv Kristynei Pliskova.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.