Liga 1

EXCLUSIV Armata e doar contra Becali » 20 de exemple că CSA vrea doar răzbunare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 ianuarie 2017

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor a centralizat toate echipele din primele șase ligi de la noi și a descoperit că mai există o grămadă de echipe care poartă numele "Steaua", cel pe care Becali nu mai are dreptul să-l folosească.

Curtea de Apel București a decis, în decembrie anul trecut, că echipa deținută de Gigi Becali nu mai are voie să folosească numele "Steaua" și "Steaua București".

Judecătorii au admis atunci o acțiune depusă în instanță de CSA București și au interzis clubului patronat de omul de afaceri să utilizeze marca "Steaua" în competițiile sportive, pe documente, pe bilete de acces, pentru publicitate, în înscrierile în asociațiile și federațiile sportive.

Interesant e că în România mai sunt alte 20 de echipe care au în componența denumirii numele "Steaua". Echipe precum "Steaua Săhăteni", "Steaua Radovanu" sau "Steaua Dunării Pojejena" nu au niciun fel de problemă.

Materialul integral poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală, de unde puteți afla care sunt toate echipele din Româna care poartă numele "Steaua" și în ce ligi joacă.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

√ Episodul 6: cum a pus Becali mâna pe Steaua! De ce a tăcut MApN în 2003

√ EXCLUSIV Bombă la Steaua Armatei! Victor Pițurcă vine acționar: cât va investi

√ Mergeți pe mâna noastră! Cele mai bune pariuri de azi în pagina de pariuri!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.