Liga 1

Un fost antrenor la Steaua iese la atac: "E o acțiune împotriva fotbalului românesc! De ce au tăcut până acum? Talpan vrea să facă un titlu de glorie"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 ianuarie 2017

Mihai Stoichiță, fost antrenor la Steaua, a vorbit despre scandalul dintre CSA și Gigi Becali, i-a criticat pe cei de la Armată, spunând că nu înțelege de ce abia acum au început să atace preluarea echipei de către Becali.

"Noi, cei care am fost la Steaua după 2000, am fost antrenori la altă echipă? Eu am fost și înainte la Steaua și cred că tot la Steaua am fost și după. După ani și ani în care ai acceptat această situație vii acum și spui că nu-ți mai convine această situație. Cred că au fost lucruri care au deranjat anumite persoane.

Eu eram antrenor la Steaua când s-a făcut predarea, când Armata a cedat echipa. În 1998, când a avut loc schimbarea, de ce nu au avut această problemă cei din Minister? De ce nu au făcut acest demers cei care iubeau atât de mult Steaua? De ce au tăcut?

Domnul Talpan vrea să facă un titlu de glorie din acțiunea asta pe care o are împotriva fotbalului românesc. Nu este împotriva Stelei, ci împotriva fotbalului românesc.

Eu cu Marius suntem prieteni, dar el poate să aibă o altă opinie. Eu i-am zis că s-a înrolat la o treabă foarte grea și destul de riscantă, i-am urat succes. S-ar putea ca pasiunea pentru Steaua să dispară, dacă o ia de la Liga a 5-a. Dar timp de 5 ani este o gaură neagră", a spus Stoichiță la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.