Liga 1

Schimb de replici dure în direct la TV » Năstase l-a luat tare pe Talpan!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 ianuarie 2017

Ilie Năstase, general în cadrul Armatei, și Florin Talpan, juristul CSA, au avut un dialog tăios în direct la TV Digi, în care fostul jucător de tenis l-a acuzat dur pe Talpan.

Ilie Năstase: De ce nu v-ați trezit în 2003? Ați dormit? Suntem în 2017. Eu ce să înțeleg? Că ați dormit până acum?

Florin Talpan: Domnule Năstase, eu vă respect. De ce mă acuzați că vreau să iau Steaua? Eu am încercat să aflu adevărul. Mă lupt de unul singur. 

Ilie Năstase: Câte contracte a făcut CSA cu Becali din 2003?

Florin Talpan: În 2003, eu am făcut parte din Comisia de închiriere a stadionului Ghencea, care a stabilit o chirie de 3.2000 de euro. Eu am zis că e prea mică și  nu am fost de acord. Eu încă de atunci am făcut plângere la Parchetul Național Anticorupție și am semnalat nereguli. Eu mereu m-am opus și am impresia că miniștrii au încercat să îl ajute.

Ilie Năstase: În 2003 nu era tot Armata? De ce-au făcut contractele? E vina lui Becali că Armata i-a dat contracte?

Florin Talpan:  Eu din 2003 m-am opus la toate contractele. Boroi trebuie să răspundă pentru toate.  Cei care au greșit, trebuie să plătească. Eu nu vreau să distrug Steaua. Ce să facem dacă actele nu s-au făcut în regulă?

Ilie Năstase: Au trecut 15 ani de atunci. Ce facem, dezgropăm morții? Mai bine faceți cimitir. Ce faceți cu sigla? Aveți bani să investiți?

Florin Talpan: Credeți-mă că sunt mulți oameni care m-au contactat că vor să investească la echipă.  Becali a putut să dea bani pentru siglă, dar s-a opus.  Nu știu de ce nu înțelegeți că Becali a luat-o cu fraudă. Ce vreți mai mult? Becali a folosit marca fără consimțământul nostru. Uitați câte beneficii am adus eu. Dacă sunt lăsat să merg mai departe, nu mă facă de râs.

Citește și: Scandal în Armată! Talpan și-a acuzat șeful în direct: "Îl anunț public pe ministrul Apărării Naționale că Petrea Cristian face abuz în serviciu în cazul Stelei" » Cum a vrut să facă echipă în 2015

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.