Liga 1

Vieri, Ronaldo, Baggio sau Zamorano: cine l-a impresionat cel mai tare pe Mutu când a intrat în vestiarul lui Inter Milano! Ce meci l-a făcut să plângă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 ianuarie 2017

Adrian Mutu a vorbit într-un interviu pentru revista "FRF Raport de Joc" despre perioada petrecută la Inter Milano, despre Nicolae Mitea, dar și despre înlocuitorul său la echipa națională.

- Mai ții minte când ai intrat prima oară în vestiarul lui Inter, în 2000, pe când italienii îi aveau pe Ronaldo, Zamorano, Roberto Baggio? Ce te-a impresionat cel mai mult?
- Îi mai aveau şi pe Vieri şi pe Recoba, dacă ne referim doar la atacanţi! Eu aveam doar 20 de ani şi eram impresionat de multe lucruri, dar cel mai mult m-a impresionat felul în care juca, se antrena, alerga şi se purta Ronaldo. Avea o viteză supersonică şi un control al balonului incredibil. Un fotbalist enorm şi un caracter frumos.

- Ai plâns vreodată din cauza fotbalului?
- Da, de multe ori. Cand am ratat calificarea la Euro 2004, după meciul cu Danemarca, când am ratat finala Cupei UEFA în 2008, cu Fiorentina, la penalty-uri cu Glasgow Rangers. Nu mai zic că atunci când eram mic plângeam de câte ori pierdeam vreun meci.

- În cariera ta la echipa națională ai fost impresionat de vreun tânăr fotbalist care te-ai fi așteptat să ajungă la un nivel mult mai ridicat decât a reușit să o facă?
- Cred că au fost mai mulţi, dar cel mai mare potenţial văzusem în Nicolae Mitea. Nu ştiu cum de nu a reuşit mai multe în fotbal.

- Care dintre actualii fotbaliști de la echipa națională crezi că ți se aseamănă ca stil de joc?
- Cred că Bogdan Stancu joacă acum pe poziţia mea şi are rolul pe care îl aveam eu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.