Liga 1

Reacția lui Andone, după primul amical al lui Dinamo: "Sunt mulțumit de rezultat, dar aștept întăriri" » Pe cine urmărește

FOTO: CRISTI PREDA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 17 January 2017

Ioan Andone s-a declarat mulțumit după primul amical al lui Dinamo din această iarnă, câștigat de Dinamo în fața chinezilor de la Tianjin Teda, scor 1-0. Totuși, tehnicianul dinamovist a declarat că așteaptă întăriri, dorindu-și foarte mult un fundaș central.

"Pentru primul meci sunt mulțumit. Am întâlnit o echipă care mai jucase meciuri și înainte. Am reușit o victorie muncită, ne pică bine acest succes.

Am ales să jucăm doar patru meciuri amicale, nu avem timp prea mult de pregătire, mai sunt doar trei săptămâni până la reluarea campionatului.

Așteptăm întăriri, îmi doresc mult un fundaș central. Urmărim un fundaș central din Germania și altul care a evoluat în Europa League.

Și dacă nu vor veni în prima etapă, probabil cei care urmează să vină vor juca în următoarele etape. Ca orice antrenor, îmi doresc și alți jucători, deși sunt mulțumit de echipa pe care o am la dispoziție, a spus Ioan Andone.

Despre meciul cu Tianjin Teda a vorbit și Sergiu Hanca, cel mai bun pasator al lui Dinamo din campionat.

"Am jucat cu o echipă foarte bună, mă bucur că am marcat , dar mai ales că am ieșit toți sănătoși după acest meci. Azi am fost echipa mai bună și am câștigat total meritat.

Ușor-ușor ne vom intra în ritm și vom fi 100 % la începerea campionatului. 

Sunem la fel de puternici și după plecările din această iarnă, s-a văzut și azi că am reușit o partidă foarte bună", a spus Sergiu Hanca, la TV Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.