Liga 1

Unde a greșit Negoiță? » Turcu despre situația de la Dinamo: "Badea a fost de bună credință, dar s-a întâmplat ceva"

FOTO: CRISTI PREDA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 17 January 2017

Vasile Turcu a comentat decizia Curții de Apel, care a pus sechestru pe acțiunile patronului de la Dinamo, Negoiță fiind obligat să-i plătească lui Nicolae Badea suma de două milioane de euro. 

"Ei se judecă de foarte mult timp. A fost o convenție între cei doi parteneri de afaceri, dar Negoiță nu i-a plătit lui Badea la timp. Îmi pare rău că nu s-au înțeles pe cale amiabilă.

Instanța nu ar fi dat o hotăre definitivă dacă lucrurile nu erau clare. A fost o datorie certă, nicio instanță din această lume nu poate da o decizie fără să aibă ceva concret. Lucrurile sunt simple: a fost o datorie certă, neachitată de domnul Negoiță domnului Badea.

Badea e un om de bună înțelere. Dacă Negoiță plătea câte 20-50.000 euro lunar, datoria era achitată până acum. Badea a fost de bună credință", a spus Turcu.

Fostul finanțator al lui Dinamo e de părere că Negoiță îi va achita în cele din urmă datoria lui Nicolae Badea.

"Eu sunt inginer, nu jurist, dar cred că Negoiță va plăti și va ajunge la o înțelegere cu Badea în cele din urmă. Nici el nu se va lăsa păgubaș pentru că a investit ceva bani la Dinamo.

Nu vreau să mă bucur de necazul lui Negoiță, nu vreau să vorbesc despre o eventuală implicare a mea la Dinamo, a spus Vasile Turcu, la TV Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.