Amicale

Început cu dreptul » Cine sunt remarcații primului amical jucat de Dinamo, 1-0 cu Tianjin

Rotariu speră că 2017 va fi anul "exploziei" sale fotbalistice

Articol de Victor Vrînceanu  —  Wednesday 18th of January 2017 12:00

"Câinii" s-au impus în primul amical al iernii, prin golul lui Rotariu.

Roş-albii au început treaba în cantonamentul din Spania. Primul test al iernii, cu locul 10 din prima ligă chineză, Tianjin Teda. Elevii lui Andone nu au avut niciun fel de problemă în a domina jocului, dar au câştigat la limită, arătând că mai au mult de lucru la capitolul finalizare.

"Fălcosul" a început meciul cu cea mai bună garnitură posibilă, singura schimbare fiind Dorin Rotariu în flancul stâng, în locul titularului de drept Valentin Lazăr, împrumutat la Al Sailiya.

Gazeta vă prezintă dinamoviştii care s-au evidenţiat ieri:

Rotariu: Deşi nu a participat foarte mult la joc, a marcat unicul gol cu un şut care a fost deviat de un fundaş chinez. Continuă să aibă timpi morţi în joc, dar apare la finalizare, dovedindu-se un jucător important chiar şi atunci când nu evoluează la parametri optimi.

Hanca: Poate cel mai bun dinamovist alături de Roti, Hanca a devenit un clasic al actualei echipe. Mingile trimise de el din flancul drept sunt puse cu "mâna" pe capul sau în gheata colegilor. Palici chiar a avut o ocazie foarte mare dintr-o centrare a lui Sergiu de la 30 de metri lateral.

Romera: În primele minute, fundaşul dreapta a fost puţin nesigur, vechile sale probleme de plasament apărând din nou. Apoi a devenit tot mai sigur şi a reuşit să îşi deposedeze adversarii în mai multe rânduri.

Nistor: Noua postură de număr 10 pare să-l fi responsabilizat. Fotbalistul venit de la Pandurii a recuperat multe baloane la mijlocul terenului, a pasat mereu în faţă şi a apărut și la finalizare.

Dinamo - Tianjin Teda (China, I)    1-0

A marcat: D. Rotariu (24)

Dinamo: Brănescu (46 Penedo) - Romera (68 L. Corbu), Nedelcearu, Marici (76 M. Popescu), St. Filip (M.Oliva) - Busuladzici (65 Târcoveanu), D. Nistor, Palici - Hanca (81 I. Gheorghe), Nemec (68 D. Popa), D. Rotariu (65 Dudea). Antrenor: Ioan Andone

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.