Stranieri

Maxim poate pleca din Germania » O ia pe urmele lui Ilie Dumitrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 ianuarie 2017

Aflat într-o situație dificilă la Stuttgart, Alexandru Maxim ar putea pleca de la formația din a doua ligă din Germania.

Mijlocașul român ar putea avea o destinație exotică, fiind dorit în Mexic, de Club America. Presa din Mexic notează că jucătorul este dorit ce câștigătoarea Ligii Campionilor Concacaf pentru a întări partea stângă, urmând a fi ultimul transfer din această perioadă.

"Românul Alexandru Maxim este o opţiune pentru America. Ultimul european care a jucat la Club America este tot român, Ilie Dumitrescu, care este unul dintre cele mai nereuşite transferuri din istorie.

Românul a intrat pe lista clubului după ce transferurile lui Alejandru Mancuello și Sebastian Blando au căzut", scrie site-ul univision.com

Ilie Dumitrescu, fost jucător al Stelei, a fost legitimat la Club America în sezonul 1996-1997, jucând 14 meciuri şi marcând un gol. 

3.000.000 €este cota lui Maxim, potrivit transfermarkt.de

Maxim, 26 de ani, a jucat 18 meciuri în acest sezon, în care a marcat de 2 ori și a dat 5 pase de gol. Românul a mai jucat la juniorii lui Espanyol și Pandurii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.