Liga 1

Dinamo și-a anunțat planurile de transferuri » Mutu vrea să dea lovitura: "Sper să fac o surpriză! Nu mai transferăm ca înainte, 13-14 jucători"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 ianuarie 2017

După ce s-a înțeles cu Filip Mrzljak (vezi detalii), Dinamo încearcă să mai facă două transferuri.

Adi Mutu, managerul general al "câinilor", a vorbit depre planurile lui Dinamo pentru această iarnă și despre ce jucători vrea să îi aducă antrenorului Ioan Andone.

"Trebuie să aducem jucători care într-adevăr aduc ceva în plus echipei, nu să transferăm doar pentru a transfera. Dinamo are jucători, dar trebuie să mai aducem un fundaş central, în caz de accidentări, de suspendări, de alte lucruri.

De când am venit eu, Dinamo nu face transferuri doar ca să le facă. Nu ne interesează numărul de jucători. Suntem liniştiţi și nu vom face transferuri de dragul de a le face. În ultimii ani s-au adus 13-14 jucători, au plecat alţii și nu a fost continuitate.

Vrem un număr 10, un jucător de calitate, care să goluri și aibă experienţă. Nu ne uităm la jucători care sunt în România. Căutăm în altă parte şi sper să facem o surpriză până la finalul perioadei de transferuri. 

Am putea să plătim o sumă pentru un jucător cu care sunt în negocieri. Interesul meu e să vin cu calitate, cu un plus de valoare", a spus Mutu la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.