Liga 1

Astra, prima măsură concretă împotriva lui Șumudică! Antrenorul ar putea părăsi cantonamentul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 ianuarie 2017

Marius Șumudică a fost chemat în fața Comisiei de Disciplină și Etică a FRF în cazul reclamației făcute de Astra pe numele său.

 Șumudică trebuie să se prezinte pe data de 25 ianuarie, la ora 12:00, la sediul FRF, pentru a da cu subsemnatul, informează TV Dolce Sport. Acest lucru înseamnă că Șumudică ar putea părăsi cantonamentul Astrei din Cipru, care se încheie pe data 27 ianuarie. 

Pe 30 decembrie, Gazeta a dezvăluit că oficialii clubului Astra au înaintat către Comisiile FRF cererea de suspendare și amendare a lui Marius Șumudică. Șefii echipei doresc să îl amendeze pe antrenor cu 40.000 de euro, 25% din salariu.

Printre lucrurile care îi sunt reproșate lui Șumi se numără faptul că după meciul cu Roma, în urma căruia Astra s-a calificat în "16"-imile Europa League, a scandat trivialităţi la adresa Stelei, chiar în vestiar, şi a instigat în acest fel şi jucătorii pentru a face ca el, iar acest lucru e văzut ca o defăimare a imaginii clubului din Giurgiu.

De asemenea, șefii echipei susțin că meritul pentru calificarea Astrei în primăvara europeană este al Viktoriei Plzen, echipă care a învins-o pe Austria Viena în ultimul meci din grupă.

Foto: Captură Dolce Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.