Liga 1

CSA sau CNA? Armata l-a cenzurat pe Talpan: "Limbaj agresiv, indecent"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 19 January 2017

CSA a emis astăzi un comunicat în care anunță că a înștiințat FRF, LPF și Oficiului Naţional al Registrului Comerţului pentru punerea în aplicare a hotărârii judecătorești prin care Gigi Becali pierde dreptul de a utiliza numele Steaua (detalii AICI).

Anunțul oficial publicat pe site-ul CSA conține și o parte în care este dezvăluit modul în care a fost formulată notificarea trimisă către cele trei instituții.  

Formularea inițială a lui Florin Talpan a fost modificată deoarece conținea limbaj "agresiv, licenţios care nu are nici o legătură cu decenţa, sobrietatea şi cultura organizaţională a Ministerului Apărării Naţionale".

"Conducerea CSA a fost deranjată de un pasaj din notificarea formulată de jurist. Era vorba doar de forma de adresare", a dezvăluit Marius Lăcătuș la TV Digi Sport. Se pare că Florin Talpan a utilizat un ton imperativ și agresiv în forma inițială a documentelor.

De altfel, adresa cu adevărat importantă în ceea ce privește schimbarea de nume este cea adresată Oficiului Național al Registrului Comerțului, organul abilitat pentru a-l soma pe Becali să modifice numele echipei. FRF și LPF nu vor avea altceva de făcut decât să ia la cunoștință și să pună în aplicare somația ONRC. 

"Forma finală a acestor adrese a fost stabilită în urma unui proces de analiză și expertizare desfășurat de către un grup de experţi din eşaloanele superioare ale Ministerului Apărării Naţionale", se mai arată în comunicatul CSA.

Adresele CSA nu îndeplinesc însă pe deplin cererile lui Talpan. Armata cere doar schimbarea numelui, nu și locul din Liga 1 al formației patronate de Gigi Becali.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.