Liga 1

Panduru ironizează situația prin care trece un fotbalist al Stelei: "Nu înțelegi nimic, ce să pricepi?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 ianuarie 2017

Steaua a început cu stângul cantonamentul din Antalya, unde a pierdut primul amical în fața azerilor de la Qarabag, 0-2, deși Laurențiu Reghecampf a folosit cel mai bun "11" pe care-l putea trimite pe teren.

După primele 45 de minute antrenorul Stelei a făcut o schimbare cel puțin ciudată. Odată cu înlocuirea celor 11 fotbaliști din prima repriză, Reghecampf l-a introdus și Alexandru Tudorie, însă nu pe postul de atacant, acolo unde a jucat de fiecare dată în meciurile oficiale, ci în centrul apărării.

Nu e prima dată când Reghecampf face acest experiment. Și în cantonamentul din vara lui 2016 antrenorul l-a trecut în defensivă pe fotbalistul venit de la Oțelul Galați.

Curios e Reghecampf îl folosește pe Tudorie în apărare doar în amicale. În toate cele 17 meciuri oficiale din acest sezon pentru Steaua, fotbalistul a jucat doar în atac.

Basarab Panduru a ironizat această situație la TV Dolce Sport: "Cu Tudorie nu înţelegi nimic, ce să pricepi? Că nu eşti bun de atacant? Păi dacă te-ai dus acolo şi te pune tocmai fundaş, adică nici măcar pe la mijloc nu joci".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.