Liga 1

A spus tot! Două detalii cruciale despre viitoarea echipă a Stelei: în ce ligă ar trebui să participe + șansele să poată juca în Europa

FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 ianuarie 2017

Noua echipă a Armatei urmează să debuteze oficial începând cu sezonul 2017-2018, dar părerile sunt în continuare contradictorii cu privire la nivelul de unde aceștia își vor începe activitatea.

Adrian Stîngaciu, directorul Departamentului Juridic al FRF, a declarat astăzi că, în conformitate cu regulamentul, Steaua Armatei ar trebui să-și înceapă activitatea din liga a cincea. 

 "Orice echipă care intră în competiție intră în mod normal în ultima categorie competițională, liga a cincea. Dacă clubul găsește o modalitate de a participa direct în liga a patra, e problema celor de la asociațiile județene".

Acesta a afirmat că regulamentul permite totuși participarea în competițiile europene a celor de la CSA. 

"Nu există nicio regulă care să le interzică participarea în cupele europene a celor de la CSA. Să obțină licența și să ocupe un loc care să le asigure acest loc și pot participa", a declarat Adrian Stîngaciu, directorul Departamentului Juridic al FRF, la TV Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.