Liga 1

Becali a "bătut" gloriile » Cum a arătat audiența "războiului" declarațiilor de la TV dintre patronul roș-albaștrilor și cei 3 foști mari jucători ai Stelei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 20 January 2017

Scandalul dintre CSA şi Becali şi-a consumat miercuri un nou episod la DigiSport.

Piţurcă, Lăcătuş şi Tudorel Stoica au fost invitaţii lui Radu Naum la Fotbal Club, de la ora 18:00, emisiune care a avut 0,6 rating, adică 26.000 de telespectatori.

Imediat după, a intrat în direct de la Palat Gigi Becali, iar audienţa aproape s-a dublat la emisiunea Digi Sport Special cu Vali Moraru. Mai exact, ratingul a fost de 0,9, adică 40.000 de oameni. 

Primii trei au adus argumentele pentru care ei susțin faptul că Gigi Becali nu deține echipa Steaua, în timp ce patronul roș-albaștrilor a venit apoi cu argumentele pentru a-și susține propria cauză. 

Audiențele sunt înregistrate pe publicul comercial, adică cel pe care televiziunile vând publicitate. 

Declarații de atunci: 

Planurile lui Pițurcă la Steaua: "Vreau ca peste 10 ani să facem cu toții asta"

Buget impresionant pentru echipa Armatei: "Aş cumpăra şi eu acţiuni"

Becali anunţă condiţia pentru a renunţa la Steaua: "Doamne, m-ai făcut geniu dacă eu înţeleg şi ceilalţi nu"

Becali nu e supărat pe Piţurcă: "A avut răutăţile lui, dar la masa de poker trebuia să mă bage în seamă" » Răspunsuri pentru Stoica şi Lăcătuş

Intervenție spumoasă a lui Becali la TV! Ce mesaje a avut pentru Pițurcă, Lăcătuș și Stoica: "Tudorele, tată, am luat Steaua cu macaraua"

Poziție fermă în războiul cu Gigi Becali: "Steaua nu mai există, actuala echipă nu e adevărata Steaua, cineva s-o scoată din Liga 1!"

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.