Campionate

Balotelli scandalizat după ultimul meci pentru Nice: "Rasismul e legal în Franța?"

Foto: spiegel.de

Articol de George Titus Albulescu  —  sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Atacantul Mario Balotelli a fost victima scandărilor în timpul meciului Bastia – Nice, din etapa a 21-a din campionatul Franței, încheiat cu scorul de 1-1.

Fostul jucător al lui Liverpool și Manchester City, în vârstă de 26 de ani, a postat pe o rețea de socializare următorul mesaj: ”Este normal ca suporterii lui Bastia să imite zbieretele maimuțelor pe întreaga desfășurare a partidei și nimeni de la Comisia de Disciplină să nu spună nimic?”.

Balotelli a fost extrem de indignat de atacurile asupra sa. ”Atunci rasismul este legal în Franța? Sau doar la Bastia? Fotbalul este un sport minunat, dar oameni precum acești suporteri îl fac oribil. Este cu adevărat dizgrațios”, a comentat atacantul italian.

Jucătorul lui Nice a evoluat toate cele 90 de minute în partida contra echipei lui Francois Ciccolini, revenind după suspendarea pricinuită de eliminarea din meciul cu Bordeaux. Formația condusă de Lucien Favre și-a reluat poziția de lider în fruntea campionatului, cu 46 de puncte, la o lungime de Monaco, care joacă duminică acasă împotriva lui Lorient .

Mario Balotelli, care s-a transferat în vara lui 2016 la Nice de la Liverpool, a avut o prestație foarte bună în acest sezon, el marcând 8 goluri în 10 partide, în Ligue 1.

sursa: bbc.com

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.