Tenis

Continuă surprizele la Australian Open » Liderul WTA, eliminat în "optimi"

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 22 January 2017

Liderul din clasamentul WTA, Angelique Kerber, a fost eliminat în optimile de finală ale turneului de la Australian Open de ocupanta locului 35 WTA, Coco Vandeweghe.

Nemțoaica a pierdut în două seturi, scor 2-6/3-6, după un meci care a durat doar o oră și zece minute. În meciul precedent, Kerber trecuse de Kristyna Pliskova (locul 58 WTA).

În sferturile de finală, Vandeweghe o va înfrunta pe jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, care a trecut astăzi de Sorana Cîrstea, tot în două seturi, 2-6/3-6 (detalii AICI).

Este cea mai bună performanță pentru jucătoarea americană de 35 de ani, care se află la prima prezență în această fază a turneului.

Este pentru prima dată în era Open când ambii favoriți și ambii deținători ai trofeelor de la Australian Open, atât la masculin cât și la feminin, au fost eliminați înainte de sfreturile de finală. 

"Cred că este prima mea victorie împotriva unui lider mondial. M-am simțiti rău pe teren, dar trebuie să te păstrezi cu firea și să lupți în continuare. A trebuit să am încredere în jocul meu pentru a o învinge și asta am făcut"
Coco Vandeweghe 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.