Liga 1

Prima reacţie a lui Şumudică după ce Budescu a ales să continue la Astra "Devenim mai puternici" » Cum l-au convins oficialii campioanei să rămână

FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 23 January 2017

Marius Şumudică a primit cu bucurie vestea că Budescu va rămâne în cele din urmă la gruparea giurgiuveană, în ciuda ofertei pe care a avut-o de la Steaua. 

"Suntem foarte aproape să rezolvăm transferul lui Budescu. Cred că s-a rezolvat aproape 100%. 

Mulţumesc pe această cale tuturor celor care s-au ocupat de transferul lui: preşedintelui Dani Coman, dar şi oficialilor clubului care l-au convins pe «Budi» să continue cu noi. Alături de Dani Coman, care este naşul lui, l-am bătut la cap non-stop să nu plece.

Îi mulţumesc lui Budescu că a luat acestă decizie. Devenim mai puternici , iar obiectivele pe care le avem prind contur alături de el: obţinerea unui loc de play-off, dar şi "dubla" cu Genk", a spus antrenorul Astrei la TV Dolce Sport.

"Nu-mi venea să cred că Budescu va alege Steaua. Au mai fost tentative ale Stelei să-l ia, dar a ales China. Budescu este un jucător emblematic al acestei echipe, are mari performanţe aici, aveam nevoie de un jucător ca el.

Este un jucător care m-a ajutat imens în carieră, dar şi eu l-am ajutat pe el. E o plăcere să-l antrenez, iar la cum a jucat în iarnă, tind să cred că va ajunge din nou la naţională" Marius Şumudică, pentru sursa citată

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.