Liga 1

Anunţ înfiorător al lui Mulţescu: "Are ruptură de ligamente încrucişate"

FOTO: csuc.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 23 January 2017

Fanii lui CSU Craiova au primit o veste îngrozitoare în această seară. Gheorghe Mulţescu a declarat că tânărul jucător Jovan Markovici (15 ani şi 10 luni) a suferit o ruptură de ligamente încrucişate în stagiul de pregătire din Malta.

"Markovici, pe care contam în primăvara asta, a avut un accident. Se pare că este ruptură de ligamente încrucişate. Deci, lucrurile sunt mult mai grave.

După consultările doctorului, se pare că diagnosticul cam acolo duce. El a plecat la Bucureşti şi în seara asta sau mâine vom şti care este situaţia lui", a declarat antrenorul Gheorghe Mulţescu, la TV Dolce Sport.

În caz că temerile craiovenilor se vor confirma, Markovici va absenta aproximativ şase luni de pe gazon. Astfel, el ratează şansa de a se număra printre puţinii jucători din istoria Ligii 1 care debutează pe prima scenă a fotbalului românesc la mai puţin de 16 ani. 

În urmă cu doar trei zile, acesta reuşea o "dublă", în partida de verificare pe care CSU a disputat-o contra maltezilor de la Hibernians Paola, în stagiul din insulă.

În vârstă de 15 ani şi 10 luni, Jovan Markovici debutase în decembrie 2016 la prima echipă a oltenilor, în meciul din Cupa României cu Dacia Unirea Brăila.

Markovici are cetățenie română însă s-a născut în Serbia, la Belgrad. Mama sa este româncă, tatăl său e sârb, iar puștiul a ajuns în România la doar 5 luni. A jucat fotbal la CSS Corabia, iar din cauza fizicului său impresionant pentru vârsta fragedă, a fost contestat în repetate rânduri la competițiile de juniori!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.