Tenis

S-a stabilit prima semifinală de pe tabloul feminin de la Australian Open » Duel surpriză pentru prezența în ultimul act

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 ianuarie 2017

Prima semifinală de pe tabloul feminin al ediției din acest an de la Australian Open este una 100% americană, după ce Venus Williams și Coco Wandeveghe au obținut în această dimineață calificarea în penultimul act de la Antipozi. 

Venus Williams (36 ani, 17 WTA) a învins-o pe ucraineanca Anastasia Pavliucenkova, scor 6-4, 7-6, după o oră și cincizeci de minute de joc, calificându-se în abia a doua semifinală a unui turneu de Mare Șlem din ultimii șapte ani.

În celălalt sfert de pe partea superioară a tabloului, Coco Wandeveghe (25 ani, 32 WTA) a oferit o nouă surpriză, învingând-o pe favorita șapte a competiției, Garbine Muguruza, scor 6-4, 6-0, obținând astfel cel mai bun rezultat din carieră într-un turneu de Mare Șlem.

În turul precedent, Wandeveghe reușise să o elimine pe favorita principală a competiției Angelique Kerber.

Semifinala Venus Williams - Coco Wandeveghe se va disputa joi, după ora 02:00.

Celelalte două sferturi de pe tabloul feminin se vor disputa mâine: de la ora 02:00, Karolina Pliskova o va înfrunta pe Mirjana Lucici-Baroni, iar de la ora 04:00 Serena Williams se va duela cu Johanna Konta.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.