Liga 1

Reghecampf merge pe mâna lui Bălașa: noul jucător al Stelei intră direct titular

Bălașa alături de Anamaria Prodan, după oficializarea transferului la Steaua

Articol de Eduard Apostol  —  Thursday 26th of January 2017 12:00

Bălaşa intră de azi în programul lui Reghe. Dacă parametrii fizici îi vor permite, va prinde rapid formula de start.

Mihai Bălaşa a efectuat ieri vizita medicală la Bucureşti, iar de astăzi va intra în programul Stelei. Va fi spectator la amicalul cu Terek Groznâi și probabil că nici la meciul cu CFR Cluj, de peste 10 zile, nu este sigur de locul în primul "11".

Totuși, atunci când se va pune la punct cu pregătirea fizică şi se va integra în noul colectiv, Bălașa va fi titular cert ca fundaș dreapta. Concurenții Gabi Enache și Ovidiu Popescu au dezavantajul că nu sunt obișnuiți cu acest post, iar de fiecare dată în care au fost "exilați" acolo au dat chix.

Clauză de 5 milioane €

Adus pentru jumătate de milion de euro de la AS Roma, Bălaşa a dat asigurări că nu are mult de recuperat pentru a veni la zi cu restul coechipierilor. Fundaşul de 22 de ani joacă şi în zona centrală, va fi testat şi acolo, dar a fost adus ca să dea randament în banda dreaptă.

Mihai a semnat un acord cu Steaua ce se întinde până în 2021. Porneşte de la un salariu lunar de bază de 10.000 de euro, ce va creşte în câteva etape până la 15.000 de euro. El are şi cea mai mare clauză de reziliere dintre fundaşii Stelei: 5 milioane de euro!

Cum va arăta Steaua cu toți jucătorii apți:
Fl. Niță - Bălașa, Affolter, Tamaș, Momcilovici - Pintilii, Muniru - Ad. Popa, Fl. Tănase (Boldrin), De Amorim - Alibec (Gnohere)

"De-abia aştept să ajung în cantonamentul Stelei, să mă integrez şi să înţeleg filosofia despre fotbal a domnului Reghecampf"
Mihai Bălaşa, fundaş Steaua

10meciuri a jucat Bălaşa pentru Trapani în toamnă, unde a fost împrumutat de AS Roma. N-a marcat, însă și-a trecut în cont un assist

14este numărul pe care fotbalistul născut la Târgoviște îl va avea la Steaua. Tricoul i-a aparținut în toamnă lui Golubovici

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.