Liga 1

Amical cu scandal jucat de Astra » Jucătorii au ratat intenționat penalty-uri, iar Șumudică a răbufnit: "Bă, jucați la pariuri?!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 ianuarie 2017

Astra a pierdut amicalul disputat în Cipru contra echipei la care evoluează Cornel Rîpă, Pogon Szczecin (Polonia), scor 1-3, iar Marius Șumudică a acuzat un comportament bizar din partea arbitrilor.

 Centralul a acordat ușor două lovituri de la 11 metri în prima parte a meciului, una pentru Astra și una pentru Szczecin, iar executanții giurgiuvenilor au ratat intenționat.

Primul executant, Cristi Săpunaru, a trimis fără forță spre poartă, așa că arbitrul a cerut ca penalty-ul să se repete. A doua oară, Daniel Niculae a șutat intenționat pe lângă poartă.

La finalul primei părți, Marius Șumudică le-a cerut socoteală arbitrilor și i-a întrebat dacă au jucat la pariuri. "Joci la pariuri? Ce vrei? Terminați meciul!", a reacționat tehnicianul campioanei.

Astra nu este singura echipă din Liga 1 care a acuzat arbitraje ciudate în partidele de pregătire. CFR Cluj, care are stagiul de pregătire tot în Cipru, s-a plâns de comportamentul arbitrului bulgar din amicalul cu Mezokovesd -Zsori.

Deși ardelenii s-au impus cu 4-1, greșelile de arbitraj care i-au favorizat nu au fost pe placul conducerii, a antrenorului sau chiar a jucătorilor (detalii AICI). 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.