Campionate

Lahm își pregătește retragerea, iar Thomas Muller i-a găsit deja un nou post: "Presimt că ăsta e planul"

foto: Guliver/GettyImages

Articol de George Titus Albulescu  —  joi, 26 ianuarie 2017

Thomas Muller crede că Philipp Lahm ar putea ocupa cu succes funcția de director sportiv la Bayern Munchen, după ce își va încheia cariera de fotbalist.

Fundașul german a sugerat anterior că s-ar putea retrage la terminarea actualului campionat, dar luna aceasta a declarat că își va respecta contractul, care expiră în iunie 2018.

Muller este încrezător că Lahm are potențialul de a face parte din conducerea lui Bayern Munchen și va avea performanțe, precum în tricoul formației bavareze. ”Nu l-am auzit pe Philipp să spună: «Voi deveni director sportiv». Dar eu sunt conștient că acest lucru este în plan”, a declarat atacantul german, pentru revista Socrates.

Atacantul vorbește despre calitățile lui Lahm: ”El știe pe toată lumea de o lungă perioadă de timp și cum funcționează clubul. Acestea sunt niște avantaje. În mod sigur, Philipp este un tip care ar putea deține această funcție. Este foarte serios și cu o mentalitate orientată spre viitor”.

Fundașul evoluează la Bayern Munchen din 2002 și până în prezent, cu o întrerupere de doi ani când a fost împrumutat la Sttutgart. El a jucat la echipa bavareză 318 meciuri și a înscris 12 goluri, câștigând 8 titluri în Bundesliga, cât și trofeul Champions League. De asemenea, a devenit campion mondial împreună cu naționala Germaniei în 2014.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.